Werk in opdracht

Een tekening voor u in opdracht gemaakt, mooi om een waardevolle herinnering vast te leggen of gewoon om een uniek handgemaakt kunstwerk te hebben. Uiteraard ook heel bijzonder om cadeau te doen.

Bij portrettekeningen probeer ik het karakter vast te leggen en de tekening zo levensecht mogelijk te maken. Ik maak de tekening met veel geduld en aandacht voor details. Een tekening bestaat uit vele lagen potlood om zo tot een realistische tekening met diepte en details te komen. In dit proces gaat heel veel tijd zitten.

Materialen

Ik gebruik kleurpotloden met een hoge lichtechtheid, zodat de tekening een lange tijd zijn kleuren behoudt en tekenpapier van zware kwaliteit. Samen zorgt dit ervoor dat u jarenlang plezier heeft van de tekening. 

Prijs

Op aanvraag.

Contact: danicre8tes@gmail.com

Werkwijze

U kunt om een prijsopgaaf vragen of een tekening bestellen door mij een e-mail te sturen (danicre8tes@gmail.com). In deze e-mail kunt u bijvoorbeeld aangeven welk formaat u wilt, of u de tekening in kleur of grafiet wil en/of u nog specifieke wensen heeft. Ik stuur u een e-mail terug met meer informatie over de werkwijze. In het geval van een portrettekening zal ik u verzoeken om een aantal foto's naar mij toe te sturen. Ik teken aan de hand van een foto. Het is daarom van belang dat de foto's van goede kwaliteit zijn.